tiistai 18. helmikuuta 2014

~Sitä, tätä ja tota~

Olen taas niin the huippuaktiivinen harrastaja.
Lauantai
Meillä oli menestyksekkäät agilitykilpailut Seinäjoella.
Sunnuntai
Meillä oli tokotreenit Merikarvialla, teemana seuraaminen. Manta oli näääääin pähee (teki seuruun oikeastaan täydellisesti, sivulletulo meni pyllylleen)
Maanantai
Junior handler treenit Aneten ja Heidin kanssa. Heidi otti Tara-russelin ja Anette otti meidän Fixun. muita ei paikalle ilmaantunutkaan. Treenattiin hampaiden/purennan näyttöä, ja vaihtokoirina oli Maisa ja Tuksu. Kävin taluttelemassa Emmaa Glennyllä.
Tiistai
Meinasin tehdä Fixun kanssa rallya, mutta se oli niin masentunut (vatsa hieman sekaisin), että Emma teki yritti tehdä sen kanssa jotain. Mantan kanssa pitäisi vielä treenata sivulle tuloa.
Päätin kuitenkin tehdä ostoslistan vuodelle 2014. Ihan sellasia asioita mitä mä ihan oikeesti tarviin, ja muutenkin on vaan sellasia asioita, mitä ei tule ikinä ostettua. No, ainakin kävin ratsastamassa Glennyllä, laitan kuvia myöhemmin.

Tossa sitä normaaliviserrystä, nyt jopa jotain asiaa:

Meidän arki:

Maanantai
Pidän junior handler- kurssia maneesilla kuudesta seitsemään. Tosin, riippuen muista ryhmistä, meillä voi vähän venyä suuntaan tai toiseen. Pääsen aika myöhään koulusta joten lähdetään treenaamaan agilityä ennen kurssia äitin kanssa.
Tiistai
Merikarvialla arkitoko tyyppistä koulutusta jäsenillä, ei vielä olla käyty kertaakaan. Mutta jos/kun mennään niin Näpsän kanssa olisi tarkoitus.
Keskiviikko
Harvoista päivistä se, jolloin ei toistaiseksi ole mitään. Tällöin pyrin käymään ratsastamassa poneilla.
Torstai
Ratsastustunti yhdeksästä kahdeksaan, ja ryhmässä Suski, Anette, Hanna ja Emma. Suski yleensä Bertalla, itse yleensä Hönöllä ja Anette menee aika usein Usvalla tai Tarsanilla. Hanna oli joskus aktiivinen Larsilla. Koko ryhmä on ihan paras, meillä on seuraavien viikkojen tunnit suunniteltu jo aika huolellisesti joka kerta. Ja ollaanhan me suhteellisen tavoitteellisia, ja huolehditaan venyttelyistäkin (sillin kun vahingossa muistetaan) Hanskin ja Aneten kanssa.
Perjantai
Usein Miian agilityryhmä, mutta aikataulu muuttuu aika paljon. Valmistaudutaan usein näyttelyihin/kisoihin. Käyn myös ratsastamassa.
Lauantai
Varattu pääasiassa kisoille sun muille "isommille" tapahtumille.
SunnuntaiMerikarvialla tokotreenit Mantan kanssa.


Kuvassa jenkki Colin, ja meidän harjoittelua (säälittävää sellaista)
 
Nähdään!
 

3 kommenttia:

 1. http://karkailevatkoirat.blogspot.fi/2014/02/haaste.html
  Sut on haastettu :)
  Sä se jaksat koirien kanssa treenata, mulla ei oo oikeen Bosselle riitä aika, kun hevoset pitää joka päivä liikuttaa ja hoitaa. Tykkään sun kirjotustyylistä :)

  VastaaPoista
 2. "Torstai
  Ratsastustunti yhdeksästä kahdeksaan, ja " Eiks se oo seittemästä kahdeksaan? XD

  VastaaPoista
 3. Ansku:
  PÖH! Oon hirveän laiska nykyisin x(
  Hanski:
  (y) Nyt vasta itekkin huomaan. No, ehkä porukka ymmärtää kuinka SEKAVA mä olen tällä hetkellä :D

  VastaaPoista