sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

~Pääsiäisloma osa 4/5~

Aamulla heräsin noin kahdeksan aikoihin, siitä sitten hoitamaan koiria ja ulkoiluttamaan ja ruokkimaan. Sitten pyörällä tallille, hevoset ulos ja Ristikeitaan lenkki. Takaisin tullessa siivosin vielä karsinat. Sitten kotona, ja Hanna laittaa viestin että pääseekin tulemaan, ja lyhyellä varoitusajalla olin menossa tallille silloin, kun Hanna kääntyi Siikastentielle... Eli osan matkasta Hanna ja Hannan äiti ajelivat siis meidän perässä: Ohi olisivat päässeet, mutta kaksi australianpaimenkoiraa, pyörällä kuski ja pyörään tungettu ihan älyttömästi tavaraa. Ja voi sitä riemun määrää kun näytin missä Lordi on... Koirarepussahan se...
Sitten fillaroiden Ristikeitaan lenkki.Tultiin takaisin käyden Venesjärvellä ja vielä kerran Ristikeitaan lenkki: ja jopa Nelli oli vapaana. Mutta meidän Lordi alkoi olemaan niin kuoleman väsynyt, että puudeli pääsi matkustamaan koriin. Oli meinaan onnellinen!!!

Vihdoin tallille. Matkaa ei ollutkaan kertynyt kuin 11,6km. Eli meiltä tulisi päivän aikana noin, aamunlenkki, sekä nyt päivänlenkki, + muistakaa myös Lintukulmille meno ja kotiin tulo! Sitten ratsain kierrettiin taas Ristikeitaan lenkki, nyt matkalla oli mukana myös Lordi, joka kipsutti autojen hiekkatiellä tiukasti Deplan kannoilla. Koiruus alkoi väsymään ja pääsi sitten Deplan kyytiin... Ei ollut sitten enää mukavaa! Mutta tuossa alla kuva, kun mun mussukat menee hienosti! Laatu ei ole erinomainen, sillä tuokin otettu Glennyn selästä (thanks for Hanna).
Maailman paras tallikoira sekä maailman paras poni <3
Sitten, muokkailin hieman kuvia, pientä zoomia lisää, ja tättärää:


Hannan kommentti facebookissa: Justiina ja kaverit ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti