lauantai 12. heinäkuuta 2014

~Epävirallista~

Epäviralliset agilitykilpailut Merikarvia 12.7.2014

MINI2 Bela Triple Happines "Mini"5vp, 21,35s
Sarahill Everlasting Love "Näpsä" 5vp, 26,22s
MAKSI2 Glenhouse's Toccata "Manta" 5vp, 26,43s
Glenhouse's Amazingladyluck "Fixu" 10vp, 26,28s
Äitin ohjaamat:
MINI1 Igaz Gyöngyzem Ariel "Beltsu" 0vp sija 2., 22,47s
Hazelmoor Amazing Missy "Missi" 10vp 17,47s

Minimaalisen mummelin otin nyt mukaan myöskin kisaamaan ja toinen oli aivan tohkeissaan. Viimeiset kisat about vuosi sitten nuorten SM pronssi, sekä viimeisimmät treenit helmikuulla, jolloin totesin että koira ei nyt millään viitsisi tehdä keppejä. Tänään otus oli kuitenkin erityisen päheä, mutta muuri tuli, palaset lenteli ja harmittava vitonen.

Näänääkin oli erityisen taitava. Rataantutustumisessa huomasin että hups, ei olla tehty ikinä muuria. Muuri on siinä haastava este, että jos on asteikolla 1-10 edes numerolla 2 epävarma koira, niin siinä tulee yksi seikka esiin: Koira ei nää muurin toiselle puolelle ja muuri on kuitenkin aika "massiivinen" este, joten edes hieman epävarmaa koiraa voi alkaa arveluttamaan. Ohjasin kuitenkin huolellisesti ja tsädääm, meni muurin. Mutta ohitti A:n...

Manta oli hiukan laiska, mutta oliko yllätys noin lämpöisessä. Hyvin tehtiin, ja olinkin yllättynyt. Kuitenkin taisi se rima tulla alas...

Fixu...Voi Fixu... Mun ei sillä edes pitänyt osallistua. Olin just lähdössä rataantutustumisesta ja muistin vain et voi hitsi se Fixu. Samalla muistin että voi maksit. No yksi vai kaksi rimaa tuli alas, eikä muuta, ja koiralla oli poweria joten nou hätä.

Möllitoko

Glenhouse's Toccata "Manta" I- tulos 195p. Luokkavoitto!!!
Glenhouse's Amazingladyluck "Fixu" sekä Hazelmoor Amazing Missy "Missi" (team Amazing) II- tulos 143p jaettu 9. sija!!!

Kilpailut By Merikarvian Koirapoppoo, kiitos aivan valtavasti, kisat oli järkätty hienosti, kannustavaa porukkaa ja hienot pokaalit palkinnot!

Mantalle kaikista muista 10 paitsi 9½ liikkeestä maahan sekä seuruu taluttimetta taisi olla yhdeksikkö. Laitan tänne jossain vaiheessa kaiken tärkeän. Mutta NYT kuvia By Merikarvian Koirapoppoosta yksi, jonka nimeä en tiedä sekä omia kuvia kun pyörähdettiin Siikaisissa.


Koska samaan suuntaan katsominen on yliarvostettua


Fixun käsitys tokohypystä..."Tule!"


Anteeksi ylimuokatut kuvat. Aurinko meni mutta tuli, enkä viitsinyt kuvaajaa käskyttää noiden asetusten kanssa. (miksi en laittanut automaatille...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti