lauantai 18. huhtikuuta 2015

~Kankaanpää RN 11.-12.4.~

Lauantai 11.4.

Kennel Irtokarvan ROP-kasvattaja Best In Show 2 kasvattaja
Kuvia myöhemmin.

Aamu meni pääasiassa rokotustentarkastuksilla. Toin muutaman näyttelyremmin myytäväksi, joista kaksi sitten myytiinkin (Jee!). Olin lupautunut auttamaan Paulaa hoffikehällä jos tarvitsee, ja pitelinkin koiria kehän laidalla, mutta Ryyti ei saanut SA:ta joten Paula pärjäsi hyvin itsekseen. Loppujen lopuksi yhdeksän vuotias pentu oli ROP, BIS-VET ja RYP3. Ei ollenkaan hullumpi suoritus! Oli ihana nähdä jälleen, pitkästä aikaa!

Sunnuntai 12.4.

Kiinanpalatsikoira "Aramis" ERI1
Toyvillakoira "Pipsa" ERI1
Bologneset:
Roll Vinny Vrch "Peto" EH1
Lovely Lion Zuliet "Lumi" H
Lovely Lion Zora "Hupsu" ERI1
Lovely Lion Flavania Del Elene "Luna" ERI2
Lovely Lion I'm Cute "Isku" ERI1 SA PN1 ROP SERT!

Aamu ei alkanut ollenkaan niin aikaisin kuin yleensä. Kello herätti vasta seitsemältä. Oikeasti, kyllä, on mahdollista herätä näyttelyaamuna seitsemältä, tuli tämäkin todistettua. Lähtö oli joskus puoli yhdentoista, yhdentoista aikaan. Melkein siltä seisomalta lähdin Pipsan kanssa kehään, tuomarina Kimmo Mustonen. Pipsa oli näyttelyissä vasta ensi kertaa, ja esiintyi todella kivasti siihen nähden. Tuomaria jännitti, mutta kaikkia vastaantulevia olisi voinut mennä tervehtimään. Pipsan kasvattajan Heinin tavoitteena oli että Pipsa saisi EH:n mutta pikkutoy nappasi punaisen nauhan.

Villakoirien jälkeen kokeiltiin bolognesejen kasvattajaryhmään vaikka mitä eri variaatioita: yhdellä handlerilla, kahdella handlerilla, kolmella, neljällä... Luna ja Lumi menivät hyvin kahdestaan yhdellä handlerilla, mutta Iskun ja Hupsun kanssa oli ongelmia, sillä toinen - varmaan sanomattakin selvää että Isku - vetää kauniisti edellä kun taas arkajalka Hupsu on ennemmin vedettävää kuin vetävää mallia. Hanna kokeili Iskua, ja hyvin meni, joten jos kasvattajaryhmä saataisiin kasaan, niin menisimme kolmella handlerilla: Äiti ottaisi Hupsun, Hanna taas Iskun ja minä olisin ottanut kaksi ilopilleriä: Lunan ja Lumin. Kasvattajaryhmää ei kuitenkaan valitettavasti muodostunut Lumin H:n takia. 

Isku kuitenkin yllätti heti ensimmäisessä näyttelyssään, saaden ainoan SA:n kuudesta koirasta. Kaverilla oli ikää vuosi ja yhdeksän päivää, huhhuh. Isku on asunut meillä vain pari kuukautta, ja siitä on tullut osa teamia. 
Lovely Lion I'm Cute "Isku" Kuva: Hanna-Maria K.

Roll Vinny Vrch "Peto"

Lovely Lion Zora "Hupsu" 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti