sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Porin syyskilpailut 3.9

Koska minulla ei ole yhtään omaa koiraa, niin pitäähän sitä lainakoirankin kanssa vähän juoksennella. Perla on siis Kariluodon Aroviiriäinen ja kilpaillut jo joitakin aikoja kolmosissa. Treenikertoja on tälle vuodelle kertynyt vain yksi (sekin torstaina kymmenen minuutin radan läpijuoksu) ja joskus viime vuoden puolella paimenen kanssa kyllä taidettiin parikin kertaa treenata ja kerran kisata. Silloin radat menivät myös ihan hyvin, jos ei muistella Kartturin nurin menemistä.


Tulokset olivat hehkeät! Heti ensimmäisellä radalla nopein nolla sertin kera! Etenemä oli melkein 5m/s. Toisella radalla hyllytettiin kun uusittiin A:n kontakti. Kolmannella radalla hassu kymppi, jolla sijoituttiin kolmanneksi. Näpsän radoilla ei paljoa juhlita.

3 kommenttia:

 1. Onnea ekasta sijasta!

  Hei muuten, toukokuussa järjestetyt mätsärit KSKY:n hallilla (jotka järjestettiin sun ja Näpsän sponsoroimiseksi agilitykisoihin) olit myös mukana hallilla kamera kädessä. Otit muutaman kuvan meistäkin, ja olisi kiva nähdä niitä. Julkaisitko ne jonnekin ja olisko niitä mahdollista nähdä, jos vaikka laittaisit s-postilla ne mulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos!
   Kyllä julkaisin, tosin mätsärit järjestettiin kesäkuussa. Kuvia löytyy mun facebookista, muualla niitä ei varmaan ole julkaistu ja luultavasti ei löydy enää muualta kuin sieltä facebookista :)

   Poista