perjantai 14. lokakuuta 2016

WECA:n agilitykilpailut 1.10

Lauantaina ensimmäinen lokakuuta kilpailtiin taas Näpsän kanssa Porissa. Kilpailun harjoittelutuomarina ja ratojen suunnittelijana toimi Jarmo Kumpulainen. 

Meidän osalta kilpailu sujui melko loistokkaasti. Ensimmäisellä radalla maltettiin ottaa kontaktit ja rata oli ihan todella sujuvaa, mutta yksi rima tippui. Toiselta ja kolmannelta radalta otettiin sitten puhtaat radat, mitä nyt agilityradalla vähän kontaktit hajoili käsiin mutta kyllä se ne juoksuina otti. Hyppyradalla sijoituttiin toisiksi ja Näpsälle irtosi hyppyserti!

Nyt ollaan taas iso askel lähempänä ensi vuoden arvokisoja. SM- kisoihin on nyt tupla kasassa ja alla on lisäksi se kaksi nollaa. Eli kolme nollaa vielä pitäisi jostain saada ja yksi voittonolla, niin oltaisiin sisällä sekä SM- kisoissa että MM- karsinnoissa. Tältä vuodelta meillä on kasassa yhteensä kuusi nollarataa, jotka siis kaikki lasketaan mukaan JEO:n pisteissä. Eli voisi ottaa tavoitteeksi saada neljä nollarataa tämän vuoden puolella, niin oltaisiin mukana ainakin Lappeenrannassa, Liedossa ja ehkä jopa Luxemburgissa.

Kuopion JSP-Suomen mestaruudet jätetään Näpsän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti