perjantai 20. tammikuuta 2017

Tavoitteet 2017

Tavoitteet jotka asetin viime vuonna ja miten ne toteutuivat:


Suttu (se Mantan pentu joka nyt taitaa sitten ainoana tyttösenä jäädä)
- Arki- ja perustottelevaisuus
- Sosiaalistaminen
- Tokon alkeet
- Agilityn alkeet
- Paimennuksen alkeita
- Jälki- ja mahdollisesti myös hakujuttuja
- Leikki&rauhoittuminen

Toteutuminen: Kyllä, hupsis hei Suttu jäi. Ihanan ympäripyöreästi olen kyllä tavoitteet asettanut. Olen monta kertaa sanonutkin kuinka ihana ja helppo koira Suttu on verrattuna vaikka emäänsä, joka äksyilee vieraille lähellä oleville koirille. Sutun olen voinut laittaa vieraiden koirien kanssa samaan takakonttiin ja häkkiin, se ei ärhentele kenellekään ja on erittäin hyväntahtoinen vaikka olisikin epävarma. Suttu ei myöskään ole näyttelyissä väistänyt tuomareita ja hyppää turhankin innokkaasti sitä huomioivia ihmisiä vasten. Paimentamassa ei olla edes ajateltu käydä ja kesällä tehtiin ehkä 3 jälkeä. Tokossa ollaan käyty yhden alkeiskurssin sekä yhden kilpailuihin tähtäävien kurssin verran, plus mitä kotona olen opettanut. Agility onkin sitten toinen juttu, josta teen luultavasti oman erillisen postauksen mutta lyhyesti: Suttu on erittäin innokas agilityn opiskelija, mutta hänellä vähän keittää yli.

Manta:
- RTK2
- Tokosta ainakin kaksi ALO1
- Agilityssä sujuvampia ratoja, niin että oltais samalla radalla

Toteutuminen: Jos voisin, laittaisin näiden toteutumattomuuden pentujen piikkiin mutta ehei, en voi. Ehkä voin laittaa JEO:n piikkiin, siihen valmistautuminen vei puolikesää ja sen jälkeen aherrettiin että saataisiin Näpsän kanssa tuloksia kasaan. Mantan treenaaminen jäi ihan hävyttömän vähälle.

Fixu:
- RTK2
- Tokosta yksi ALO1

Toteutuminen: Nyt kun selittelyn makuun päästiin niin syytetään vaikka autoa. Vanhaan autoon mahtui neljä isoa häkkiä. Yhteen Missi, toiseen Manta ja kolmanteen Suttu ja neljännessä sitten Maisa ja Räksy. Näpsä matkustaa omassa boksissaan. Tosiaan, Fixu ei mahtunut autoon millään joten ei tullut oikein treenattuakaan. Mutta, Näpsä vei energiaa ja motivaatiota agilityn suuntaan ja agilityhän ei ole Fixun laji.

Näpsä:
- Serti
- Mahdollisimman monta nollaa vuoden 2017 SM- kisoihin
- Yhdet rallykisat

Toteutuminen: No nyt! Tavoitteena oli yksi serti, no, me saatiin niin monta sertiä kuin mahdollista eli 4kpl! Ja mahdollisimman monta nollaa tämän vuoden SM- kisoja varten. No niitäkin löytyy, yhteensä 15kpl. Tätä postausta kirjoittaessa olemme SAGI:n rankingissa sijalla 20. Listalla näkyy 583 Suomen minikoirakkoa. Kieltämättä olen ylpeä ja iloinen, eikä muiden tavotteiden täyttymättömyys haittaa yhtään. Pääsimme Slovakiaan edustamaan Suomea.

Isku:
- Agilitykisat

Toteutuminen: Noup, ei 10 agilitykerran jälkeen. Isku sen sijaan kävi kahdessa näyttelyssä, ensimmäisessä ollen ROP ja valioitui ja toisessa sitten VSP CACIBin kera.

Tavoitteet vuodelle 2017:

Manta:
- Tokokoe
- RTK2
- Aktiivisempaa kisaamista agilityssä

Fixu:
- RTK1

Näpsä:
- Agilityn SM- kisat, MM- karsinnat sekä JEO Luxemburgissa

Suttu:
- RTK1
- Yksi tokokoe

Junior handler:
- SM- osakilpailuvoitto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti